Vælg en side

Få fuglene ind i haven eller på altanen, og nyd at se på dem. Hos Bedste-fuglehus.dk kan du finde et fuglehus til næsten alle typer fugle. Vi har klassiske træfuglehuse i forskellige farver, redekasser i stål og specialmodeller, der er designet specifikt til mejser, mus eller ugler. Vores udvalg omfatter produkter af høj kvalitet fra Wildlife Garden og Danish Nature Life for at sikre, at dine fjerede venner får de bedst mulige levevilkår hele året rundt. Med vores brede udvalg af stilarter, former og størrelser er du sikker på at finde det perfekte hjem til dine fugle! Så giv dem et sikkert sted, de vil elske – udforsk vores udvalg af fuglehuse i dag!

Fuglehus hele året

Når du har sat dine fuglehuse eller redekasser op, er det vigtigt at vedligeholde dem og sørge for, at forholdene er i orden, så fuglene har det godt. Det betyder, at man skal rense gamle reder, sørge for frisk redemateriale som hø og mos og sørge for, at der er masser af mad til rådighed fra forår til efterår hvert år. Med disse enkle trin kan du sikre, at fuglene i din have forbliver sunde og glade hele året rundt!

Sørg for ly fra rovdyr

Ud over at sørge for tilstrækkelig mad og et godt ynglested til hulrugende fugle, er det også vigtigt at sørge for nok skjulesteder fra andre større rovfugle. Afhængigt af hvilken type fuglehus eller redekasse du har installeret, er det det er en god idé at tilføje nogle grene eller kunstigt løv i nærheden for at sikre, at fuglene føler sig trygge og sikre. På den måde kan de hurtigt trække sig tilbage, hvis de bliver truet af andre rovfugle.

Ved at følge disse enkle tips kan du sørge for, at dine fuglehuse er attraktive steder for hulrugende fugle at slå sig ned. Med nok mad, ly og redemateriale vil du snart kunne nyde at se disse fjerede venner i din have!